• intro2017 1.jpg
  • intro2017 2.jpg
  • intro2017 3.jpg
  • intro2017 4.jpg
  • intro2017 5.jpg
  • intro2017 6.jpg
  • intro2017 7.jpg
  • intro2017 8.jpg

WELCOME!

          Η εταιρεία μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Α.Ε. είναι ο συνεργάτης σας για σχεδόν 50 χρόνια σε προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη Ναυτική Βιομηχανία, την Βιομηχανία Τροφίμων, την Κατασκευαστική Βιομηχανία, την Τουριστική Βιομηχανία τα Καταστήματα Ναυτιλιακών και Βιομηχανικών ειδών, τα τεχνικά Πολυκαταστήματα και επίσης για τον τελικό χρήστη.
          Έχουμε έρθει πολύ κοντά με τις ανάγκες των πελατών μας. Η σχέση αυτή υποστηρίζεται από εμάς κατέχοντας περισσότερα από 20.000 διαφορετικά είδη στις αποθήκες μας, απασχολώντας ενθουσιώδη και καταρτισμένα μέλη στο προσωπικό μας, και αναπτύσσοντας σύγχρονη διαχείρισης της ποιότητας.
       Σύντομα θα βρίσκετε  τα υλικά που έχουμε στην αποθήκη μας στο ΝΕΟ ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Μείνετε σε επαφή για να συνδεθείτε στο Νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα
inoxstores.com .Οι Υπηρεσίες Μας - Πλεονεκτήματα

Πρωτοπόρες υπηρεσίες σε ένα Ανοξείδωτο Κόσμο.

Η εταιρεία μας γνωρίζει τον τρόπο επίτευξης υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους τους πελάτες μας, ακολουθώντας 4 απλούς κανόνες.

Ποικιλία

Ανοξείδωτο Πλεονέκτημα.

Διαθεσιμότητα

Υψηλή διαθεσιμότητα.

Ποιότητα

Μία ακόμα Εγγύηση της Εταιρείας μας.

Τιμές

Η καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Προιόντα

ΒΙΔΑ

     Μεγάλη επιλογή βιδών και καθώς και πολλών άλλων παρελκόμενων τους κατά τα πρότυπα  DIN, EN ή ISO.

Παξιμάδια, μπουλόνια, βίδες και πολλά άλλα από ανοξείδωτο  A2 και A4, πλαστικό P6.6,σε μεγάλα αποθέματα, συμπεριλαμβανομένων σπειρωμάτων μετρικών και ίντσας.

     Επίσης κοχλίες, βίδες, εξαγωνικά παξιμάδια, ειδικοί συνδετήρες μπουζώνια κατά ASTM A193 B7, B7M, B8, B8M, B16, 2H, 4Gr.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

     Προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, υψηλής ποιότητας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, για θαλάσσιους και όχι μόνο σκοπούς.ΑΡΜΑΤΩΣΙΑ

     Αυτή η σειρά προϊόντων καλύπτει τις πιο εκτεταμένες σειρές συρματόσχοινων και εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα της ναυτιλίας, της αρχιτεκτονικής και της βιομηχανίας. Βασικοί παράγοντες είναι ο καινοτόμος σχεδιασμός, το μικρό βάρος και η βέλτιστη αντοχή.ΣΩΛΗΝΑ

     Προϊόντα εντός της εκτεταμένης σειράς σωλήνων, εξαρτήματα σωλήνων, κολλητά και βιδωτά, βάνες , DECO  line (εξαρτήματα στρογγυλών σωλήνων για διακόσμηση και οικοδομικές κατασκευές), εξαρτήματα σωλήνας για σκάφη και χρήση στον θαλάσσιο κατασκευαστικό τομέα.

ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑ

     Προϊόντα για σχεδόν κάθε τομέα, από ένα βιομηχανικό έργο μέχρι τον τελικό χρήστη. Μεντεσέδες, κλειδαριές, χειρολαβές, πόμολα, γάντζους, ασφάλειες και πολλά άλλα. Πάντα από Ανοξείδωτο.BIOMHXANIA

     Ανοξείδωτα Βιομηχανικά προϊόντα όπως αλυσίδες, σίτες, πλέγμα, εργαλεία χειρός, Πιρτσιναδόροι αέρος, γρασαδόροι, ρόδες, σύρμα, μπίλιες, γάντια, συρραπτικά και άλλα.

 

 

GET IN TOUCH